Zakelijk Blog

Alles over het zakelijk leven!

Beroemdheden die polo’s dragen

Beroemdheden die polo’s dragen

Er zijn vele beroemdheden die polo’s dragen. Bijvoorbeeld Leonardo Di Caprio die in de film ‘The Wolf Of Wallstreet’ de Ralph Lauren Polo draagt. Dit kan veel impact hebben op het merk, omdat het juist in een goed en slecht daglicht gezet kan worden. Over het algemeen wordt Leonardo in die film neergezet als een slecht persoon, dus dat kan impact hebben op het merk. Maar het kan het merk juist ook een duw in de rug geven, omdat veel mensen het kijken en het dus ook graag willen dragen. Ook heeft bijvoorbeeld het Nederlands Elftal polo’s als voetbalshirts.

Wanneer draag je polo’s

Vaak wordt een polo gedragen bij lekker zonnig weer, maar je hebt natuurlijk ook lange mouw polo’s die op zijn beurt weer gedragen kunnen worden bij wat slechter weer. Vaak zie je dat korte mouw polo’s gedragen worden met lekker weer door de golf wedstrijden. Ook dragen jachtboot beheerders vaak polo’s als zij bezig zijn op hun schip samen met hun werknemers die vaak ook polo’s dragen. Ralph Lauren Polo’s worden dan ook vaak in verband gebracht met lekker weer. Dat is ook terug te zien in de zojuist besproken film ‘The Wolf Of Wallstreet’ waarin duidelijk te zien is dat het lekker weer is.

Goed gekleed op verjaardagen

Op een verjaardag wil je natuurlijk wel goed gekleed aankomen. Een trainingspak wordt vaak gezien als onbeleefd, en dat wil je dus graag voorkomen. Een polo kan dus best erg helpen met de uitstraling die je met jezelf meeneemt als je naar een verjaardag gaat. Ook als het slecht weer is, wordt er vaak een feesttent geregeld of zit iedereen binnen. Dus een mooie polo zou geen probleem moeten zijn om aan te doen. Desnoods doe je een lange mouw polo aan, die ook in alle soorten en maten aanwezig zijn op het internet.